18. May 2019
Om ett Afrika bortom de oftast ytliga beskrivningar som når oss.
16. May 2019
Denna roman utspelas i Pompeji år 78-79, alldeles före katastrofen. Den utgår ifrån verkliga personer som levat i Pompeji, och rör sig på gator och torg i patricierhus, på värdshus och bordeller, i den lilla antika landsortsstaden. Den religiösa och kulturella brokigheten med sina myter och anekdoter vävs in i skildringen av en hård vardag.
15. May 2019
Tretton människor tillbringar midsommarnatten på ett slott långt ute på den sörmländska landsbygden. Allihop arbetar med teveproduktionen Sommarslottet - årets stora tevehändelse. På midsommardagens morgon hittas programledaren Michelle Carlsson mördad i kontrollrummet. Hon har blivit skjuten och allt tyder på att någon av de tolv överlevande är den skyldiga. Annika Bengtzon har varit mammaledig från tidningen Kvällspressen och har precis kommit tillbaka till arbetet när Michelle Carlsson blir s
27. April 2019
Scar Tissue är en biografi om Anthony Kiedis som skrevs av Kiedis själv och Larry Sloman. Boken gavs ut år 2004 av Hyperion. Den svenska utgåvan, i översättning av Einar Heckscher, utgavs av Reverb år 2007. I boken berättar Kiedis om sin uppväxt, sitt drogmissbruk och om hur Red Hot Chili Peppers bildades och alla bandmedlemmar som kommit och gått genom åren. Samtidigt berättar han om kvinnorna i hans liv.
18. February 2019
Göran Kropp var Sveriges mesta äventyrare. I boken Göran Kropp 8000+ tog han med oss på sina äventyr runt om i världen. Nu kommer den i pocket, med nytt förord av författaren David Lagercrantz.
15. February 2019
Ord med tanke på vård är ett läromedel i svenska som andraspråk med inriktning mot vård. Häftet behandlar ord och fraser som anknyter till och är användbara inom olika yrken inom området.
11. February 2019
Boken innehåller texter med tillhörande övningar i läsförståelse, grammatik, ordkunskap, medicinsk terminologi m.m. samt ett sakregister.
09. February 2019
Målet med denna bok är att hjälpa de studerande med det viktiga problemet att tillämpa sin ingenjörskunskap, teori och metoder på medicinsktekniska problemställningar.
01. February 2019
Magazine Scientist, Special Number for Galileo (in Persian) مجله دانشمند، ویژه گالیله: تولد فیزیک، سال سی و یکم، خرداد ۱۳۷۲، ترجمه‌ی مرتضی ثاقب‌فر دانشمند قدیمی ترین مجله علمی به زبان فارسی می باشد كه اولین شماره آن در سال ۱۳۴۲ منتشر شده است و از آن سال انتشار پیوسته هر ماهه آن ادامه دارد و هدف اصلی آن...
25. January 2019
این پژوهش ادای وظیفه‌ای است نسبت به تشکل یا “نهادی” که یکی از انگشت شمار تشکل‌های صنفی و “دموکراتیک” آزادی خواه و موفق جامعه‌مان است

Show more