Swedish Book

Swedish Book · 22. June 2024
Juridik för tolkar av Brittmari Ulvås Mårtenson
Juridik för tolkar av Brittmari Ulvås Mårtenson ISBN 978-91-988466-0-7 Utgiven: 2023 Förlag: Läroverket i Småland AB Språk: Svenska Antal sidor: 405 Vikt: 510 gr Den här boken ger läsaren stabil kunskap i juridikens grunder och god förståelse för rättsliga sammanhang. Oavsett yrkesroll och verksamhet krävs inte sällan en viss juridisk yrkeskompetens för att klara av arbetsuppgifter. Det kan handla om att agera i domstol, hos Polismyndigheten, Kriminalvården eller hos övriga...
Swedish Book · 15. June 2024
Statsministermordet av Hans-Gunnar Axberger
När chefsåklagare Krister Petersson vid en presskonferens i juni 2020 meddelade sitt beslut att avsluta utredningen av mordet på Olof Palme, med motiveringen att den misstänkte var avliden, blev det en kollektiv antiklimax för många svenskar. Alla som minns den där sena februarikvällen 1986, som följt utredningen med dess huvudspår och villospår, skulle de aldrig få något entydigt svar på vad som hände? Något som hjälpte dem att äntligen lämna det här nationella såret och gå vidare?
Swedish Book · 08. May 2023
Svensk språklära: på grundval av Carl Rebbe: Kortfattad svensk språklära för realskolan / Carl Rebbe, Helge Gullberg, Nils Ivan.
Svensk språklära: på grundval av Carl Rebbe: Kortfattad svensk språklära för realskolan / Carl Rebbe, Helge Gullberg, Nils Ivan.
Swedish Book · 03. April 2023
NU: Strategisk improvisation för effektiv kommunikation av Jesper Falkheimer och Katarina Gentzel Sandberg
En modern kommunikationsmodell.