Beach av Alex Garland

Beach av Alex Garland

Titel: Beach

Författare: Alex Garland

Förlag: Leander Malmsten

översättning: Rikard Svartvik

Originalets titel: The Beach

Utgivningsår: 1999

ISBN: 91-88700-14-2

Språk: Svenska

Bindning: Pocket

Format (mm): 179 x 111 x 28

Sidantal: 430

Vikt (gr): 300

Beskrivning:

Richard är en ung äventyrare som rest till Thailand. En sen kväll för han ett märkligt samtal med sin granne på hotellet. Nästa dag har någon satt upp en karta på Richards dörr, och han hittar sin granne död. Det pratas mycket om en mytomspunnen ö bland ungdomarna, och kartan kan leda Richard dit. Han bestämmer sig för att försöka hitta ön tillsammans med ett ungt franskt par, Françoise och Ètienne. När de väl kommit dit, så blir de en del av det alternativa samhället som byggts upp där. Men med tiden får han uppleva de mörka sidorna på ön.

 

Boken kan beställas på följande URL:

Beach av Alex Garland