En tillräckligt vacker dag för att dö av Jeanette Lindblad

En tillräckligt vacker dag för att dö av Jeanette Lindblad

Titel: En tillräckligt vacker dag för att dö

Författare: Lindblad, Jeanette; Gadd, Pia (medf.)

Förlag: Ordupplaget

Upplaga: 1

Utgiven datum: 2005-06-14

Genre, ämnesord: Självbiografi, kärlek, kultur, droger, Brasilien, kvinnomisshandel

ISBN10: 91-89618-68-8

ISBN13: 9789189618688

Språk: Svenska

Bindning: Pocket Bok

Mått (mm): 110 x 178 mm Ryggbredd: 20 mm

Sidantal: 333 sidor

Vikt (g): 180 g

Beskrivning:

Hon är ung, blond och reser runt i världen och försörjer sig som designer.
När Jeanette Lindblad kommer till Brasilien möter hon Carlos - den vackraste mannen hon någonsin sett. Hon blir handlöst förälskad, de flyttar ihop, och hon blir snabbt mned barn. Men det finns en hake: Carlos är medlem av kokainmaffian. När han misshanlar henne för första gången får hon en chock. Snart har misshandel, vapenhot och polisjakter blivit vardag...
Ensam i en annan världsdel, utan stöd från svenska myndigheter kämpar Jeanette Lindblad för sitt liv - och för sina två barns. I ''En tillräckligt vacker dag för att dö'' skriver hon själv om den strid som hon mot alla odds lyckas vinna.

Utdrag ur boken:

Han föste in mig i bilen och innan han körde iväg tog han fram sin pistol, körde in den i magen på mig och sa: -Det ligger 100 gram kokain inlåst i bagageutrymmet. I din väska, bland dina kläder. Kommer polisen så säger du att det är ditt. Förstår du? Och han körde pistolen hårdare i magen på mig. Jag nickade, jag fick inte fram ett ljud över läpparna, och han tillade: -Du vet att du dör om du försöker med något. Och han tittade framåt på vägen och sa att han själv skulle ju dö i vilket fall som helst förr eller senare, det visste han och det spelade ingen större roll när det hände. - Du har inget alternativ, sa han. Förresten så är det en jävligt vacker dag idag, en tillräckligt vacker dag för att dö.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, var snäll och kontakta Mezerah:
e-mail: mezerah.eshop@gmail.com
Skaype ID: mezerah.eshop
Boken kan beställas på följande URL:

En tillräckligt vacker dag för att dö av Jeanette Lindblad