Den flytande elden: En berättelse om livets mening

Den flytande elden av Lennart Lidfors

''Hon var kanske elva år där hon satt utanför stormarknaden. Jag kände omedelbart igen henne, fast jag aldrig sett henne förut. Luften blev plötsligt laddad och en rysning for utmed ryggraden på mig. En stund senare var hon spårlöst borta. Föga anade jag att hon mer än tio år senare skulle få ett speciellt inflytande över mitt liv. Då började det med en dröm och en röst som viskade: 'Du har kört fast, släpp blockeringen, sök bortom bergen.' ''
Vinden piskar upp vågorna till vita gäss. Lennart surfar in i lä och tittar sig omkring. Han har seglat vilse. Den skogklädda lilla ön verkar helt öde men stranden är behaglig att vandra på. Plötsligt finns berget där och lockar honom upp på toppen och sedan vidare ner i ravinen. När klyftan öppnar sig blir han stående blickstilla. En grupp människor sitter i en ring på gräset och iakttar honom nyfiket. ''Mitt namn är Jack'', säger en av dem. ''Vi har väntat på dig. Välkommen till tredje gradens undervisning.''
Den flytande elden är en roman om jakten på den hemliga kunskapen och livets mening.
Lennart Lidfors är elektroingenjör, med. kand och fil. kand i psykologi. Han ägnar sig åt forskning med speciell inriktning på kristaller och energitransformation. Tidigare har han skrivit boken Gåvan från stjärnorna. Den flytande elden är en fristående fortsättning på den boken.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, var snäll och kontakta Mezerah:
e-mail: mezerah.eshop@gmail.com
Skaype ID: mezerah.eshop
Titel: Den flytande elden: En berättelse om livets mening

Författare: Lennart Lidfors

Förlag: Månpocket

Utgiven datum: 1997-09-24

Genre, ämnesord: Skönlitteratur, roman, livsfilosofi, esoterik

ISBN10: 91-7643-464-8

ISBN13: 9789176434642

Språk: Svenska

Bindning: Pocket

Mått (mm): 177 x 110 x 17 mm

Sidantal: 259

Vikt (g): 250 g

Boken kan beställas på följande URL:
https://www.mezerah.com//app/module/webproduct/goto/m/m2099f292e0b1ecf4