Ord med tanke på vård av Anita Berggren och Anne Lundkvist

Ord med tanke på vård av Anita Berggren och Anne Lundkvist

Ord med tanke på vård är ett läromedel i svenska som andraspråk med inriktning mot vård. Häftet behandlar ord och fraser som anknyter till och är användbara inom olika yrken inom området. Med varierande uppgifter av stegrande svårighetsgrader stimuleras eleverna att jobba vidare och de känner att de lär sig något som de har direkt nytta av i sitt kommande yrkesliv eller som privatpersoner i mötet med dessa yrkesmänniskor. Materialet möjliggör individualisering i undervisningen och kan även fungera som hjälp vid högre studier inom området.

Format: Häftad

Språk: Svenska

Serie: Ord med tanke på

Antal sidor: 80

Utgivningsdatum: 2003-11-01

Upplaga: 1

Förlag: Gleerups Utbildning AB

Titel: Ord med tanke på vård

Dimensioner: 240 x 170 x 5 mm

Vikt: 180 g

ISBN: 9789140642455

Anmärkning: Boken är begagnad

 

 Boken kan beställas på följande URL:
https://www.mezerah.com//app/module/webproduct/goto/m/m8c2e54e57b44ffba