Lär dig att spela bättre gitarr på 10 minuter om dagen av Phil Capone (innehåller CD att öva till)

Lär dig att spela bättre gitarr på 10 minuter om dagen av Phil Capone (innehåller CD att öva till)

Hur ofta bör jag öva?
Vad ska jag träna på?
Det här är de två frågor som Phil Capone oftast får av sina gitarrelever. I Lär dig spela bättre gitarr på 10 minuter om dagen får du svaren. Här får du också snabba och effektiva övningar så att du får ut mesta möjliga av din speltid.
Boken innehåller en mängd övningar som författaren samlat på sig under sina 25 år som gitarrlärare, den innehåller även ett komplett ackord- och skalbibliotek. I den unika delen med träningspass kan du dessutom skräddarsy egna övningar för vänsterhanden, för högerhanden, för att få ett bra flyt över hela greppbrädan eller övningar som kombinerar allt detta.
Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren gitarrist som vill utveckla dina färdigheter, kommer du att märka en klar förbättring redan efter ett par veckor om du gör de här övningarna 10 minuter varje dag.

Genre: Musik

Format: Spiral

Språk: Svenska

Serie: Lär dig spela

Antal sidor: 223

Utgivningsdatum: 2014-10-17

Upplaga: 1

Förlag: Tukan Förlag

Översättare: Gunnar E Olsson

Originaltitel: Play Better Guitar in 10 Minutes a Day

Medarbetare: Healey, Elizabeth (form) / Guest, Caroline (form) / Norris, Martin (foto)

Dimensioner: 205 x 165 x 25 mm

Vikt: 590 g

SAB: Xgb(ö)

ISBN: 9789174019766

 

 

Här kan du beställa boken:
https://www.mezerah.com/swedish-books/swedish-books-2/#cc-m-product-11657346628