Hitta din egen Toppform

Hitta din egen Toppform: träning, kost, må bra av Helena Mirsch, Lena Nevander-Friström, Fredrik Paulún, Blossom Tainton Lindquist, Oscar De Hoog

Finn din egen toppform med experternas hjälp! Precis som deltagarna i det populära tv-programmet får hjälp av experterna, får läsaren här hjälp att må bättre och bli starkare och smalare. Boken består av tre delar, som bygger på programmet Toppform: TRÄNING - KOST - MÅ BRA!

 

 Blossom Tainton, fitnessinstruktör och programledare, instruerar och ger tips om träningen. Fredrik Paulún, näringsfysiolog och författare till flera böcker om kost och hälsa, reder ut sammanhangen om kost och välbefinnande. Lena Nevander Friström, leg psykoterapeut och Eva Rusz Malmberg, terapeut, ger råd om stress och avspänning

https://www.mezerah.com/swedish-books/