Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Vargarnas rike av Jean-Christophe Grangé

Vargarnas rike av Jean-Christophe Grangé

Vargarnas rike

Vargarnas rike av Jean-Christophe Grangé

Titel:

Vargarnas rike

Författare:

Jean-Christophe Grangé

Förlag:

Albert Bonniers Förlag

Översättare:

Cecilia Huldt

Formgivare:

Martin Heap

Originalspråk, -titel:

Franska, L´Empire des loups

Upplaga:

Första svenska upplaga 2004

Utgiven datum:

2004-09-10

Genre, ämnesord:

Roman, Deckare, thrillers och spänning

ISBN10:

91-0-010622-6

ISBN13:

9789100106225

Språk:

Svenska

Bindning:

Häftad, Inbunden, Storpocket, Pocket

Mått (mm):

178 x 110 x 34 mm

Sidantal:

437 sidor

Vikt (g):

399 g

Pris (SEK):

50 SEK

Beskrivning:

Allt hade börjat med rädslan. Och med den skulle allt ta slut.

Anna Heymes, gift med en hög tjänsteman inom polisen, vaknar en dag och känner inte igen sin egen man. Känslan passerar snabbt, men snart drabbas hon av fler skrämmande upplevelser. Hon får regelbundna anfall då ansikten tycks flyta ihop inför hennes ögon, och åter upplever hon att makens ansikte tycks henne förvridet och främmande. En neurologisk undersökning visar att hon genomgått någon typ av skada, chock eller minnesförlust. Anna lovar motvilligt att träffa neurologen igen för ett ingrepp i hjärnan. Så plötsligt slås hon av misstanken att hennes man kanske i själva verket genomgått en plastikoperation som förändrat hans utseende. Hon uppsöker en plastikkirurg för att få reda på vilka spår en sådan operation kan lämna efter sig. Döm om hennes fasa när hon inser att den som genomgått en plastikoperation inte är hennes man utan hon själv… Vad har egentligen hänt? Är hennes man införstådd? Nu flyr Anna för livet, från människor som är något helt annat än de tyckts vara.

       Samtidigt utreder den unge kommissarien Paul Nerteaux en serie bestialiska kvinnomord som skakar de turkiska kvarteren i Paris 10:de arrondissement. Mördaren tycks besatt av ett kvinnohat som driver honom att skulptera om sina offer bortom all mänsklighet. Nerteaux inser att han inte på egen hand kan tränga in i den slutna turkiska kulturen och tar hjälp av den ökände Schiffer, ett råskinn som kan de turkiska kvarteren som sin egen ficka. När undersökningarna börjar ge resultat visar det sig att de tre offren var påfallande lika. Var mördaren ute efter en speciell person?

       Finns det en koppling mellan de båda fallen? Den andlöst spännande historien tar läsaren med på en vindlande färd som leder både in i medvetandets mörkaste vrår, och till ett internationellt brottssyndikat, den turkiska fascistiska organisationen de Grå Vargarna.

”Grangés böcker griper tag i en från första sida, skakar om en, överrumplar en, uppslukar en … fascinerande historier skapade av en febrig fantasi och med glödande inspiration.”           Le Monde

 ”Ett verk som trotsar kritik, logik, sannolikhet … Vive la France!”     Washington Post

Om författare:

Jean-Christophe Grangé, född 1961, är idag den franska thrillerns oomtvistade mästare. Sitt stora genombrott fick han med De blodröda floderna, som även filmatiserats. Hans böcker har sålt i över två miljoner exemplar i Frankrike och översatts till tjugo språk.

Jean-Christophe Grangé är verksam som journalist på Paris-Match och låter alltid sina böcker föregås av omfattande research. För den svenska publiken introducerades han med Vargarnas rike (2004).

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, var snäll och kontakta Mezerah:

e-mail:          mezerah.eshop@gmail.com

Skaype ID:    mezerah.eshop

 Jean-Christophe Grangé
Partno: Description: Price: Qty:
14040136 Vargarnas rike av Jean-Christophe Grangé 54,00 SEK/st

Back

right