Top list




Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Nattrond av Helene Tursten

Nattrond av Helene Tursten

Nattrond av Helene Tursten

Nattrond av Helene Tursten

Titel:

Nattrond

Författare:

Helene Tursten

Förlag:

Alfabeta

Utgiven datum:

2008-08

Genre, ämnesord:

Deckare & kriminalromaner, Irene Huss (del 2)

ISBN10:

91-87894-87-4

ISBN13:

9789187894879

Språk:

Svenska

Bindning:

Pocket

Mått (mm):

178 x 110 x 22 mm

Sidantal:

288 sidor

Vikt (g):

158 gram

Pris (SEK):

40 SEK

Beskrivning:

En kall februarinatt mörkläggs Löwanderska sjukhuset i Göteborg. En man i respirator avlider. Sjuksköterskan som borde funnits på plats ligger mördad ovanpå det saboterade elaggregatet. När kriminalinspektör Irene Huss anländer hävdar det enda vittnet bestämt att den sedan länge döda syster Tekla synts i korridorerna under natten.

"Tursten har lyckats igen!" Folkbladet Norrköping

Om författare:

Född: 1954.

Bor: I Sunne i Värmland sedan 20 år.

Familj: Make och dotter.

Helene Tursten är född och uppvuxen i Göteborg men bor numera också i Sunne. Innan hon blev författare arbetade hon som tandläkare.

Hon debuterade 1998 med Den krossade tanghästen. Helene Turstens böcker om kriminalinspektör Irene Huss är översatta till arton språk. Italien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Polen, Spanien och Thailand är några av de länder som ger ut Helens böcker.

Sex av böckerna har blivit film via ett svenskt-danskt-tyskt samarbete. Den första filmen, Tatuerad Torso, hade premiär hösten 2007 och huvudrollen som Irene Huss spelas av Angela Kovács. Under 2010 gjordes ytterligare sex filmer, vilka släpptes på DVD under hösten 2011. Sammanlagt finns i dag tolv filmer om Irene Huss.

Bibliografi:

 I skydd av skuggorna, 2012

 Den som vakar i mörkret, 2010

 Det lömska nätet, 2008

 En man med litet ansikte, 2007

 Eldsdansen, 2005

 Guldkalven, 2004

 Kvinnan i hissen, 2003

 Glasdjävulen, 2002

 Kallt mord, 2002 (LL-bok)

 Tatuerad Torso, 2000

 Nattrond, 1999

 Den krossade tanghästen, 1998

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, var snäll och kontakta Mezerah:

e-mail:          mezerah.eshop@gmail.com

Skaype ID:    mezerah.eshop

 



Nattrond av Helene Tursten

Helene Tursten
Partno: Description: Price: Qty:
10536 Nattrond av Helene Tursten 42,00 SEK/st

Back

right