Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Mördande hetta av Nora Roberts

Mördande hetta av Nora Roberts

Mördande hetta

Mördande hetta av Nora Roberts

Titel:

Mördande hetta

Författare:

Nora Roberts

Förlag:

Albert Bonniers Förlag

Översättare:

Margareta Järnebrand

Formgivare:

Mattsson, Marina

Originalspråk, -titel:

Engelska, Blue Smoke

Upplaga:

1

Utgiven datum:

2006-08-01

Genre, ämnesord:

Deckare

ISBN10:

91-0-011036-1

ISBN13:

9789100110369

Språk:

Svenska

Bindning:

Inbunden

Mått (mm):

234 x 165 x 30 mm

Sidantal:

439

Vikt (g):

680 g

Pris (SEK):

60 SEK

Beskrivning:

Nervkittlande spänning, passion och romantik, här kretsande kring en ung, modig kvinna i en mycket manlig värld

Reena Hale var bara elva år då familjens italienska restaurang en augustinatt brann ner till grunden. Det visade sig vara ett pyromandåd och förövaren greps så småningom. När Reena betraktade brandmännens kamp formades hennes framtid. Hon bestämde sig för att lära sig mer om elden för att förstå och behärska dess våldsamma kraft. Men hon var inte den enda som den natten fascinerades av katastrofen. Någon blev besatt av eld som ett verktyg att kontrollera, att hämnas.

 Flera år senare arbetar Reena som brandutredare och hon är mycket skicklig. Men hon har otur i kärlek. Hennes första pojkvän på college dog av sängrökning i sitt studentrum - det kom polisen fram till trots att Reena aldrig sett honom med en cigarett. En annan pojkvän omkom i en bilbrand. Nu har hon äntligen träffat en man att älska, en man som accepterar hennes farliga jobb, oregelbundna arbetstider och brandröken i hennes hår och kläder. Då börjar det komma obehagliga, hotfulla telefonsamtal. Reena försöker desperat att spåra ursprunget - och hon går rätt in i det värsta inferno hon någonsin mött.

"Nora Roberts är för närvarande en av de absolut bästa underhållningsförfattarna."  -  The Washington Post Book World

* Över hundrafemtio romaner översatta till tjugofem språk

* Det finns 280 miljoner exemplar av hennes böcker i tryck

* Varannan sekund säljs en Nora Roberts-bok enbart i USA

Om författare:

Nora Roberts böcker har sålt i över 400 miljoner exemplar över hela världen, varav närmare tre miljoner bara i Sverige. I USA påstår man att det var fjärde sekund säljs en bok som är skriven av henne. Hon har gett ut mer än 200 böcker, och hennes romaner kommer ut i 34 länder. Hon toppar ständigt bästsäljarlistorna i hemlandet USA, och cirka 182 veckor har hon legat på första plats. Nora Roberts är född 1950.

Det började med att hon som 29-årig hemmafru med två små barn blev avstängd från yttervärlden genom en våldsam snöstorm och då gjorde sitt första försök med en kort, romantisk roman. Hon gav ut åtskilliga sådana innan hon slog igenom med inbundna romaner. Under pseudonymen J.D. Robb ger hon ut lite mer science fiction-betonade spänningsromaner.

Hon är mycket disciplinerad, varje dag skriver hon nonstop från 9 på morgonen till 5 på eftermiddagen. Hon gör alltid mycket grundlig research inför sina böcker vad gäller miljöer och andra fakta. Hennes hjältinnor är starka, självständiga, intelligenta kvinnor - "annars är jag inte intresserad av att berätta deras historia", säger Nora Roberts. Romanerna kännetecknas också av kvicka dialoger, rapp humor och passionerad kärlek.

Nora Roberts är nu den tredje författaren som säljer mer än en miljon e-böcker hos Amazon. Tillsammans med Stieg Larsson och James Patterson ingår hon numera i the Kindle Million Club.

Nora har vunnit otaliga priser. Tidningen The New Yorker har kallat henne för "USA:s favoritromanförfattare".

Hemsida:

http://www.noraroberts.com/

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, var snäll och kontakta Mezerah:

e-mail:          mezerah.eshop@gmail.com

Skaype ID:    mezerah.eshop

 Nora Roberts
Partno: Description: Price: Qty:
10562 Mördande hetta av Nora Roberts 64,00 SEK/st

Back

right