Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna

En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna

En liten hattaffär på hörnet

En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna

Titel:

En liten hattaffär på hörnet

Författare:

Marita Conlon-McKenna

Förlag:

Norstedts Pocket

Översättning:

Cecilia Falk

Originalets titel:

The Hat shop on the corner

Utgivningsår:

2009

ISBN-10:

9113020382

ISBN-13/EAN:

9789113020389

Språk:

Svenska

Bindning:

Pocket

Format (mm):

175 x 104 x 22

Sidantal:

333

Vikt (gr):

200

Pris (SEK):

30

Beskrivning:

När Ellie Matthews mamma dör står hon plötsligt som ensam ansvarig för hennes gamla hattaffär i hjärtat av Dublin. Men förändringens vindar blåser över Irland och hattbranschen är onekligen ett osäkert kort - vem köper egentligen en hatt i dag? Dessutom vill ett företagskonglomerat riva alla butikerna på gatan för att bygga en stor galleria, och Ellie måste bestämma sig: Ska hon följa i sin mors fotspår eller ska hon acceptera det generösa erbjudandet och sälja?

Trots att den stilige advokaten Neil Harrington avråder henne bestämmer hon sig slutligen för att våga ta språnget och behålla affären, och intresset visar sig vara oväntat stort för hennes unika design.

Brätten och band, fjädrar och flor blir snart viktiga ingredienser i hennes nya tillvaro och kundregistret växer snabbt. Mängder av kvinnor visar sig vara på jakt efter den perfekta hatten för bröllop, modevisningar och fester. På kuppen får Ellie ta del av, och blir ibland direkt delaktig i, kundernas stora ögonblick och de otroliga historier som förde dem dit.

Samtidigt fortsätter turbulensen i hennes eget liv när hon möter den spännande rockmanagern Rory Dunne. Kärleken slår till och hon är lyckligare än hon någonsin varit. Men inte ens den mest magiska hatt kan skydda ett vidöppet hjärta.

Om författare:

Marita Conlon-McKenna slog igenom hos de svenska bokläsarna med En liten hattaffär på hörnet. På Irland är hon sedan länge en av landets främsta barn- och ungdomsförfattare och har belönats med det prestigefyllda International Reading Association Award. Hon har tidigare också varit ordförande i irländska PEN. Marita Conlon-McKenna bor i Dublin med sin familj.Marita Conlon-McKenna
Partno: Description: Price: Qty:
140464 En liten hattaffär på hörnet av Marita Conlon-McKenna 42,00 SEK/st

Back

right