Top list
Products   » Swedish Books » Roman på svenska » Product

Doftens vägar av Cristina Caboni

Doftens vägar av Cristina Caboni

Doftens vägar

Doftens vägar av Cristina Caboni

Titel:

Doftens vägar

Författare:

Cristina Caboni

Förlag:

Massolit förlag

Översättare:

Ida Andersen

Formgivare:

Lindeberg, Eva

Originalspråk, -titel:

Italienska, Il sentiero dei profumi

Upplaga:

1

Utgiven datum:

2016-02-12

Genre, ämnesord:

Romaner (Utländska berättare), Samtida skönlitteratur

ISBN10:

978-91-7691-003-0

ISBN13:

9789176910030

Språk:

Svenska

Bindning:

Pocket

Mått (mm):

178 x 110 x 26 mm

Sidantal:

440 sidor

Vikt (g):

238 g

Pris (SEK):

40 SEK

Beskrivning:

Elena Rossini blir övergiven i unga år när hennes mamma träffar en ny man. Uppväxten blir tuff, men Elena är utrustad med en speciell gåva – förmågan att komponera parfymer. Hon får lära sig parfymtillverkningens grunder av sin stränga mormor, och hon upptäcker att dofter kan väcka minnen till liv. De leder bakåt till Elenas förflutna, men också mot hennes framtid. Ett sprucket förhållande gör att Elena helt tappar fotfästet. Hon måste finna sin egen väg och den leder från Florens till Paris. Det är också här hon träffar Cail. Doftens vägar är en italiensk feelgoodroman som innehåller många spännande essenser: kärlek med komplikationer, ett blomstrande persongalleri och exotiska miljöer.  

Om författare:

Cristina Caboni bor på Sardinien med man och tre barn. Hon odlar rosor och har även biodling som stort intresse. Parfymer och väldoftande essenser är hennes passion. Cristinas aromatiska värld avspeglas i debutboken där hon målande fångar dofternas karaktär. 

Utdrag ur boken:

"Lavendel. Den komplexa doften förför och förtrollar. Den friskar upp och renar själen. Fördriver trötthet, rädsla och ångest.

Under dagtid var Paris mer överdådig och fascinerande än man kunde föreställa sig, men det var om natten som staden visade sin sanna själ. Det hade Monique alltid tyckt. Medan flygplanet sänkte sig ner över staden betraktade hon ljusen från de höga husen, Eiffeltornet och de långa gyllne band av upplysta gator som delade upp de elegantare stadsdelarna. Hon tänkte att staden även var en hyllning till det extravaganta. Ljusen där nere som gnistrade likt diamanter var inte något annat än lyktorna på tusentals bilar som ilade fram längs stadens gator, men från himlen liknade de ädelstenar."

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, var snäll och kontakta Mezerah:

e-mail:          mezerah.eshop@gmail.com

Skaype ID:    mezerah.eshop

 Cristina Caboni
Partno: Description: Price: Qty:
10553 Doftens vägar av Cristina Caboni 42,00 SEK/st

Back

right